dimecres, 24 d’abril de 2013

Resaca post-St. Jordi


Bon dia!!!
Ahir va ser un dia d’aquells que quan arribes a casa, et dius a tu mateixa: sí, si que val la pena el projecte TaT! J - gràcies de nou!
Ja sabeu que lo meu no és escriure al bloc, però aquest va ser un dels meus propòsits per aquest 2013 i bé val, és abril però encara es 2013, no?? Jejeje..

Bé a la botiga ens estem plantejant tot una sèrie de canvis que creiem que seria bonic compartir-ho per aquí.
Estem en crisis, que us he d’explicar! Però després de dies i setmanes donat voltes al tema ens hem adonat que les butxaques les tenim buides però tenim plena la carpeta de la creativitat, de les ganes i de la il·lusió amb això tirarem endavant!!

Així que avui us presento el primer gran canvi  que ha estat físic, si veniu descobrireu el raconet de les manualitats. Ara tenim una gran-petita taula al mig de la botiga, per poder fer les nostres creacions, les nostres i les vostres.Ens hem decidit, veient l’èxit dels tallers que vam fer per Setmana Santa.A partir del maig els divendres passaran coses a la botiga. Farem manualitats, jugarem, escoltarem contes... Intentarem trobar un equilibri d’edats i ens encantarà que trobeu un moment per gaudir pares i fills junts.

Tan aviat tingui les activitats confirmades us las presento!

Què us sembla, us hi animeu? 

Petonets, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada